Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Şahinbey Ampute Futbol Takımı, deplasmanda Konya Ampute Futbol Spor Kulübü Takımı ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen karşılaşmayı Mavi-beyazlı ekip 6-0 skorla kazanmasını bildi.
Maç baştan sona üstünlükle geçti
Konya’da oynanan karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen Şahinbey Ampute Futbol Takımı, hem hücumda hem savunmada rakibine büyük üstünlük sağladı. İlk dakikalardan itibaren oyunu kontrol eden mavi-beyazlı ekip, bulduğu gollerle skoru sürekli artırarak karşılaşmayı 6-0’lık net bir galibiyetle tamamladı.
"Hedefimiz kupayı Şahinbey’e getirmek"
Şahinbey Ampute Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, alınan farklı galibiyetin ardından oyuncuları ve teknik heyeti tebrik ederek, "Yeni sezonda da hedefimiz şampiyonluk. Konya deplasmanında oynanan maçta takımımız ortaya koyduğu mücadeleyle ne kadar kararlı olduğunu gösterdi. Oyuncularımızı yürekten tebrik ediyorum. İnşallah sezon sonunda kupayı Şahinbey’e getireceğiz" dedi.
Deplasmandan galibiyetle döndüler 6-0
Şahinbey Ampute Futbol Takımı, deplasmanda Konya Ampute Futbol Spor Kulübü Takımını 6-0 mağlup ederek yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirledi.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ İLE OSB KOLEJİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
"Vodafone Business Tech Hub Teknoloji Merkezi", Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açıldı.
TESK Başkanı Palandöken: "Az kazanandan az, çok kazanandan çok vergi alınmalı"
7. Gazi Yarı Maratonu’nda ödüller sahiplerini buldu
GALLE PARK'A ULUSLARARASI ÖDÜL
BAŞKAN YILMAZ, BEYKENT’TE VATANDAŞLARLA BULUŞTU




