Koronavirüs dolayısıyla cadde ve sokaklardaki insan yoğunluğunun büyük risk arz etmesi dolayısıyla Gaziantep’in en işlek caddelerinden bazıları önce araç, sonra yaya trafiğine kapatılacağı açıklandı. Gaziantep Valisi Davut Gül, yaptığı açıklamada, “Gaziantep’te Gaziler, İnönü, Karagöz, HoşgörCaddelerimiz önce araç trafiğine kapatılacak yoğunluk durumunda geçici olarak yaya trafiğine de kapatılabilecek” dedi.

YASAK 11:00 İLE 16:00 SAATLERİ ARASINI KAPSAYACAK

Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yoğun olarak kullanılan caddelerin saat 11:00 ile 16: 00 aralığında trafiğe kapalı olacağını duyurdu. Ticari araç girişlerine izin verileceğini belirten Vali Gül, “Sosyal mesafeye kesinlikle uyulacaktır. (Üç kişiden fazla toplanılmayacak, asgari mesafe 1,5 metre olacak.  Lütfen çok acil işiniz yoksa evinizden çıkmayın” ifadelerinde bulundu.

YASAĞI VALİ GÜL AÇIKLADI

Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Gaziantep’in en işlek caddelerinden olan Karagöz, Gaziler, İnönü ve Hoşgör’ün araç trafiğine kapatılacağını ve yoğunluk durumunda caddelerin yaya trafiğine de kapatılacağını söyledi.

BU CADDELER ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILACAK

Gaziantep’in en işlek caddelerinden olan Karagöz, Gaziler, İnönü ve Hoşgör’ün 09.04.2020 tarihi itibariyle saat 09.00’da araç trafiğine kapatılacağı Gaziantep Valisi Davut Gül tarafından açıklandı. Vali Gül, yaptığı açıklamada bu caddelerin öncelikle araç trafiğine kapatılacağını söyledi. Cadde giriş çıkışlarında güvenlik güçlerinin kimli kontrolü de yapacağını söyleyen Gül, Koronavirüse karşı yetkililerin vatandaşlara ateş ölçümü de yapacağını duyurdu. Vali Gül, araç trafiğine kapatılan bu caddelerin yoğunluğun devam etmesi durumunda yaya trafiğine de kapatılabileceğini söyledi. (AHMET ATMACA)