İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gaziantep’te dün gerçekleştirdiği güvenlik toplantısının ardından Şahinbey Belediyesi tarafından yapılarak faaliyete geçirilen Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret etti. Bakan Soylu yaptığı ziyarette polis merkezinde incelemelerde bulundu. Bakan Soylu polis merkezinin yapımından dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkürlerini iletirken Başkan Tahmazoğlu’ da sosyal medya hesaplarından, “Asker ve polisi kalbinin en derininde saklayan bir milletin fertleri olarak, her zaman Emniyetimizin destekçisi olacağız” açıklamalarında bulundu.

SOYLU:  ŞAHİNBEY BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET TAHMAZOGLU'NA TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan, Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret eden ve ziyaret sonrasında sosyal medya hesaplarından Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'nin yapımından dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkürlerini ileten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Gaziantep'te, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan, Yeşilvadi Şehit Ersan Gürpınar Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret ettik. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” paylaşımlarında bulundu.

TAHMAZOĞLU: HER ZAMAN EMNİYETİMİZİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ

Şahinbey Belediyesi olarak her zaman emniyetin destekçisi olacaklarını dile getiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Sayın Bakanım; Bizler, sizin nezdinizde Türk Polis Teşkilatı'nın gece-gündüz demeden, türlü zorluklara göğüs gererek çalıştığını biliyoruz. Asker ve polisi kalbinin en derininde saklayan bir milletin fertleri olarak, her zaman Emniyetimizin destekçisi olacağız” ifadelerinde bulundu.