55 bin ürün çeşidi ile kırtasiyeden, spor ürünlerine; oyuncaktan, kitaba; parti süs eşyalarından, prestij hediyelik ve hobi sanatsal malzemelere kadar tüm ihtiyaçlara cevap verdiklerini söyleyen Tabby Mağaza kurucularından Halil Küsbeoğlu, “Tabby Mağazamız Gaziantep’te alışveriş anlayışını değiştirdi. Şimdi tüm ürünlerimizle www.tabby.com.tr internet sitemizi de açmış bulunuyoruz. Böylece  Türkiye’nin her yerine hizmet vermeye başladık.  Ayrıca müşterilerimize mağazamız içerisinde bulunan kitap kafe uygulamamızla istedikleri tüm ürün ve kitapları inceleme imkanı sunuyoruz” dedi.

FIRSATÇILARA KARŞI ÖNLEM ALINMALI

Döviz kurundaki dalgalanmaları fırsata dönüştürmek isteyenlere devletin önlem alması gerektiğini söyleyen Küsbeoğlu,  “Mevcut durumda döviz kurundaki dalgalanmalardan dolayı tüm piyasa önemli oranda etkilendi. Bunun göstergesi eskiden daha uzun süren okul alışveriş sezonu şu günlerde kapsamı daha dar ve süre olarak da daha kısıtlı hale geldi. Gelecekte bu durumun büyük bir soruna dönüşmemesi için önlem alınması gerekiyor. Bugün perakende sektöründe, içinde bulunduğumuz dönemi fırsata dönüştürüp fiyatlara yansıtan çok sayıda işletme var. Biz bu kapsamda kesinlikle süreci fırsat olarak görmedik. Fiyatlarımızı ürünleri aldığımız gün fiyatları olan eski fiyattan müşterilerimize sunuyoruz” açıklamalarına yer verdi.

MERDİVEN ALTI ÜRETİMLERE DİKKAT!

Merdiven altı kırtasiye ürünlerine ve alışverişlerine karşı velileri uyaran Küsbeoğlu, “Merdiven altı üretimlere çok dikkat edilmesi gerekiyor. Bu dönemde veliler okul harcamalarından tasarruf etmeye çalışırken çocuğunun sağlığına zarar verebilir.  Merdiven altı üretimler tamamen kanserojen ve etken maddeler içerdiği için çocukların sağlığını büyük ölçüde tehdit ediyor” diye konuştu.

GAZİANTEP’TE ALIŞVERİŞ ANLAYIŞINI DEĞİŞTİRDİK

Tabby Mağazası’nın Gaziantep’te alışveriş anlayışını değiştirdiğini dile getiren Küsbeoğlu, “Mağazamızda 7’den 77’ye değil 0’dan 99’a diye bir sloganla her kesime hitap ediyoruz. Burada kırtasiye, spor ürünleri, oyuncak, hediyelik ürünler, hobi sanatsal malzemeler, kitap  ve kafe hizmetimizle müşterilerimize hizmet ediyoruz. Konseptimiz çok farklı. Tabby Mağazamızla alışveriş anlayışı değişti. 55 bin farklı ürünümüz var. Bu mağazamızın örneği bölgemizde yoktur. Şubeleşmede önemli hedeflerimiz var” ifadelerinde bulundu.

MÜŞTERİLERİMİZ AVM HİZMETİ ALIYOR

Tabby Mağazasında insanlara aldıkları ürünlere dokunma ve inceleme imkanı sunduklarını açıklayan Küsbeoğlu, “Kırtasiye mağazamızın sekiz bölümden yalnızca birisini oluşturuyor. Eski tip kırtasiyelerde insanlar elinde liste ile gelir ürüne bile dokunmadan aldıkları ürünler poşete konulurdu. Mağazamız müşterinin özgürlüğü ve rahatı ön planda tutarak çalışmaktadır. Tüm müşterilerimize satış sonrası %100 Güven politikamızla hizmet sunuyoruz” dedi.

KİTAP KAFE HİZMETİ SUNUYORUZ

Kitap kafe hizmeti ile müşterilere aldıkları ürün ve kitapları içecek ikramı eşliğinde inceleme fırsatı sunduklarını belirten Küsbeoğlu, “Mağazamızda kitap kafe bölümümüzde insanlara seçme ve aldıkları ürünlere bir şeyler içerken dokunma imkanı veriyoruz. Aldıkları ürünleri ve kitapları içecek ikramı eşliğinde inceleyebilir müşterilerimiz. İsterlerse burada oturup kitaplarını da okuyabiliyorlar, ders çalışabilir yada bilgisayarında günlük işlerini rahat, sakin ve konforlu bir ortamda gerçekleştiriyorlar ve buda bize işimizi doğru yaptığımızı gösteriyor ve mutlu ediyor ” diye konuştu. AHMET ATMACA