Sosyal duyarlılığı ile dikkat çeken Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya üzerinden istenilen desteklere duyarsız kalmayarak tüm vatandaşların sorunlarına çözüm olmaya çalışıyor.

NİZİPLİ ÖĞRENCİLER SÖYLEDİ VALİ GÜL DESTEK ÇIKTI

Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip Sekili İlkokulu öğrencilerinin sosyal medya hesabındaki paylaşımına duyarsız kalmadı. Okulun ihtiyaçlarına dikkat çekmek isteyen yetenekli öğrenciler sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak müzik yeteneklerini sergilediler. Süpürge, çöp kutusu, çöp kapağı ve temizlik moplarından oluşan temizlik araçları ile müzik yapan ilkokul öğrencilerine Vali Gül’den destek geldi. Vali Gül, okulun bilgilerini ve ihtiyaç listesini isteyerek yetenekli öğrencilere müzik enstrümanları hediye edecek. Vali Gül, ayrıca okulun diğer ihtiyaçları için de talimat vererek sorunun çözülmesini istedi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ YURTTA İFTAR YAPAMIYORUZ DEDİ VALİ GÜL HAREKETE GEÇTİ

Vali Gül yine sosyal medya hesabı üzerinden kendisine ulaşan üniversite öğrencilerinin yurtta iftar yemeklerinin yetersizliğine dikkat çekerek destek istediler. Vali Gül, Ramazan Ayı’nda öğrencilere sahip çıkarak hemen yurdun iftar ve sahur ihtiyaçlarının giderilmesi için de destek olacağını söyleyerek öğrencilere sevinçli bir haber verdi. Vali Gül’ün bu duyarlı davranışı Gaziantep’te birçok kesimler tarafından da takdir topladı. (AHMET ATMACA)