Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (GSMMMO) 15-16 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştireceği seçimlerde Dinamik Grup’tan aday olan Hakan Özseven, projelerini ve seçim çalışmalarını gazetemize değerlendirdi.

MESLEKTAŞLARIMIZI BİR BİR ZİYARET EDİYORUZ

Yaklaşan GSMMMO seçimlerini gazetemize değerlendiren Özseven, “Süreç şu anda lehimize işliyor. Meslek mensubu arkadaşlarımıza ulaşarak onlarla birebir görüşüp istek görüş ve önerilerini alıyoruz. Seçim sonuçları sandıktan çıkacak. Meslek mensuplarımızın 30 yıldır haksız rekabet sorunundan, tahsilat sorunundan, meslekte belge sahibi olmayan birilerinin meslek sahibi birileri tarafından belgelerinin kullandırılarak defterlerin tutulmasından dolayı üyeler büyük sıkıntı içerisinde. Yasal düzenlemelere ihtiyaç duyan bir yasamız ve mevzuatımız var” ifadelerinde bulundu.

“TÜM ÜYELERİMİZE HİTAP EDECEĞİZ”

Gaziantep’te oda üyelerinin ve meslek mensuplarının temel sorunlarına değinen Özseven, “Meslek mensuplarının ortak tavır sergilemesi çok önemli. Meslek mensupları için ortak bakış açısının oluşturulması ve meslek mensuplarının bir araya gelmesi gerekiyor. Mesleğimizin en önemli sorunu da bu meslek mensuplarımız bir araya gelemiyor. Dinamik grup olarak temel kriter alarak tüm üyelerimize hitap edeceğiz.

KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA BÜYÜK İŞLER BAŞARACAĞIZ

Dinamik Grubun GSMMMO’da sorunların tespit edildiğini ve çözüm için de gerekli projelerin gerçekleştirildiğini vurgulayan Özseven, “Gaziantep’te hiçbir grubun elinde sihirli değnek yoktur. Dinamik grup olarak biz küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratabileceğimize inanıyoruz. Küskünlüklerin ortadan kaldırılmasıyla başarıyı elde edeceğiz. Tüm küskünlükleri ortadan kaldıracak olan biziz. Çünkü bizde ağırlıklı bir kesim yoktur. Dinamik Grup olarak tüm bu eksikliklerin sebebini çok iyi biliyoruz ve sorunları nasıl çözeceğimizi de iyi biliyoruz” açıklamalarına yer verdi.

MESLEK MENSUPLARIMIZ ELLERİNİ VİCDANLARINA KOYMALI

Oy kullanacak meslek mensuplarına seslenen Özseven, “Meslek mensuplarından oy kullanırken tek isteğim ayrım yapmadan, akraba dost demeden ellerini vicdanlarına koyarak ehil kimi görüyorlarsa ehliyet sahibi olarak kimi görüyorlarsa ona oy versinler. Yine bu zamana kadar seçimler centilmence sürdü sandığa da bu şekilde gitmemiz gerek. Üyelerin ortak tavır sergilemesini sağlamalıyız” ifadelerinde bulundu.

GAZİANTEP TÜRKİYE’NİN EN ÖNEMLİ MALİ MÜŞAVİRLERİNE SAHİP

Dinamik grup olarak projelerinden bahseden Özseven, “Projelerimiz içinde eğitim çok önemli bir yer tutuyor. Ulaşılabilir eğitime çok önem veriyoruz. Zaman, ulaşım ve stajyerler için ücret açısından ulaşılabilir eğitimlerden bahsediyoruz. Gaziantep Türkiye’nin en donanımlı mali müşavirlerine sahip. Meslek mensuplarımız imalat, ithalat, bilmezse, yatırım teşviklerini bilmezse iş alamaz. Odamızı markalaştırmak adına her yıl sempozyum düzenleyeceğiz” dedi. (AHMET ATMACA)