Sağlıklı bir ağız, diş tedavisi için kaliteli klinik ve hekim farkına dikkat çeken Mirza Diş Klinikleri Sahibi Diş Hekimi Ulaş Alpay Mirzaoğlu, “Ağız ve diş sağlımız için koruyucu diş hekimliğini önemsemeliyiz” dedi.

MİRZA DİŞ KLİNİKLERİNİN BAŞARISI GAZİANTEP SINIRLARINI AŞTI

Mirza Diş Kliniklerinin hastalardan yoğun talep aldığını söyleyerek sektörde kalite olduklarını şube sayıları ile ifade eden Mirza Diş Klinikleri Sahibi ve Diş Hekimi Ulaş Alpay Mirzaoğlu, “Mirza Diş Kliniklerimiz 2008 yılında kuruldu ve yaklaşık 10 yıllık süreç içinde 6’ncı şubemizi açtık. Şubeleşmemiz işimizi severek ve kaliteden hiçbir şekilde ödün vermeden çalışarak sağlanıyor. Hastalarımızın talebini aldık. Hastalarımızın talebini almak hususunda yalnızca Gaziantep’le sınırlı kalmadık. Şehir dışından da çok sayıda tedavi için gelen hastalarımız var. Hastalarımızın yoğunluğu sebebiyle ve tercih edilmemiz dolayısıyla şubeleşmeye gittik. Her hastamız bizim için özeldir” ifadelerinde bulundu.

HER TÜRLÜ TEDAVİYE CEVAP VERİYORUZ

Mirza Diş Klinikleri olarak her türlü ağız ve diş tedavisi yapılabildiğini belirten Mirzaoğlu, “Mirza Diş Klinikleri olarak tam diş ve damak tedavilerine cevap verecek bir kapasitemiz var. Her alanda uzman kadromuz da mevcut. İmplantlar olsun, ortodontik tedaviler olsun, ileri cerrahi uygulamalar olsun her türlü tedavilere cevap verebiliyoruz. Kullandığımız malzemeler ve cihazlar da son teknolojidir” diye konuştu.

ALTI AYDA BİR DİŞ HEKİMİ KONTROLÜ ŞART!

Koruyucu diş hekimliğinin önemine değinerek insanların dişlerini kaybetmeden önce her altı ayda bir diş hekimine gitmesi gerektiğini belirten Mirzaoğlu, “En çok rastladığımız diş hastalıkları çürüklerdir. Koruyucu diş hekimliği çok önemlidir. Halkımızın bunun bilincine varması gerekiyor. Her bir birey altı ayda bir diş hekimine gelmeli. Çürüyen bir diş varsa erken dolgu yapılabilsin ileriki zamanda diş kaybına uğranılmasın. Biz her zaman şunu diyoruz hiçbir yapay diş ana dişin yerini tutmayacaktır. Bu yüzden önce dişlerimizi koruyalım bunun için de koruyucu diş hekimliğini unutmayalım” açıklamalarına yer verdi.

DİŞ HASTALIKLARI BİRÇOK HASTALIĞIN DA TETİKÇİSİ

Çoğu zaman insanların diş hastalıklarının farkında olmadığını ve bu durumun bir çok hasatlıkların da başlangıcı olarak gösterilebileceğini hatırlatan Mirzaoğlu, “Diş eti hastalıkları en son noktaya gelene kadar farkında olunmuyor. Diş eti hastalıkları oluştuktan sonra kalp, böbrek gibi birçok organda hastalıklar da boy gösteriyor” ifadelerinde bulundu.

İMPLANT TEDAVİSİ KALİTE GEREKTİRİR

İmplant tedavisinde önemli gelişmeler yaşandığına dikkat çekerek imlant tedavisinde kaliteli klinik ve diş hekimi konusunda uyarılarda bulunan Mirzaoğlu, “Yine implant tedavisinde çok büyük başarılar kat edildi. Aslında eskiden çok daha pahalı olan implant tedavisi şimdi daha uygun bir şekilde yapılabilmektedir. Her geçen gün çok daha kaliteli implantlar yapılmakta. İmplantlar konusunda öncelikle hekimlerin çok duyarlı olması gerek. Kaliteyi insanlar anlamayabilir. Bu konuda da yine güvenilir bir klinik önem kazanıyor” diye konuştu.

HASTALARIN GÜVENİLİR KLİNİK VE DİŞ HEKİMİ SEÇMESİ GEREKİYOR

Gaziantep’te hızla diş kliniklerinin sayısının arttığını söyleyerek vatandaşların klinik ve diş hekimi seçerken dikkat etmeleri gerektiğine vurgu yapan Mirzaoğlu, “Gaziantep’te son bir yılda 30 tane diş kliniği açılmış. Hastaların kendi sağlıkları için daha güvenilir bir hekim daha güvenilir bir klinik seçilmesi gerekiyor. Mirza Diş Klinikleri bu konuda en üst kalitededir. Kendi hekimlerimizin yetiştirilmesi konusunda da eğitimlerimiz var” dedi. (AHMET ATMACA)