Gaziantep Eğitiminin önemli aktörlerinden olan Özel Ada Koleji’nde eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal çalışmalarda devam ediyor. Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’ne bağlı Cemil Gökçe İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden Özel Ada Koleji’ne teşekkür geldi.

Gaziantep Eğitiminin parlayan yıldızı olan Özel Ada Koleji’nde sosyal yardım çalışmaları devam ediyor. Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’ne bağlı Cemil Gökçe İlk ve Ortaokulunda tek tip kıyafet uygulamasına geçen okul öğrencilerine Ada Koleji tarafından kıyafet yardımı yapıldı. Yapılan yardıma kayıtsız kalmayan okul yönetimi ve öğrencilerden, Özel Ada Koleji’ne teşekkür geldi.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR

Okul Yönetiminden yapılan açıklamada, “Okulumuz bu yıl tek tip kıyafet uygulamasına geçti. Okul formaları temininde bizlerden yardımlarını esirgemeyen Gaziantep Ada Koleji Yöneticilerinden Gafari BAYRIN'a ve Kolej Yönetimine okulumuz öğrencileri ve velileri adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

“FARKINDALIK YARATMAK İSTİYORUZ”

Gaziantep Özel Ada Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Gafari Bayrın, “Ada Koleji olarak, tüm öğrenci kardeşlerimizin eşit şekilde eğitim almaları gerektiğine inanıyorum. Bu amaçla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla hem farkındalık yaratmak hem de yetiştirmiş olduğumuz öğrencilerimize örnek olmak istiyoruz. Bu amaçla Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’ne bağlı Cemil Gökçe İlk ve Ortaokulunda eğitim gören öğrencilerimize kıyafet yardımında bulunduk. Öğrenci kardeşlerimizden ve okul yönetiminden almış olduğumuz geri dönüş bizleri mutlu etti. Öğrenci kardeşlerime başarılı bir gelecek diliyorum” diye konuştu.