Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’e yapacağı ziyareti Gaziantep Ak Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan değerlendirdi. Gaziantep’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ayrı bir önem arz ettiğini belirten Milletvekili Erdoğan, “Gaziantep Cumhurbaşkanımızın gözbebeği. Bu ziyaret EVET yolunda atılmış büyük bir adımdır” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GAZİANTEP’İ İLK BEŞ LİSTESİNE ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’i diğer illerden öncelikli tutarak ziyarette ilk beş sıralamasına aldığını açıklayan Erdoğan, “Cumhurbaşkanımız ilk programa aldığı beş ilden birisi olarak Gaziantep’i belirledi ve bu kapsamda Gaziantep’e geliyor. Cumhurbaşkanımızın şehrimizi ilk beş il içine koyup ziyaret etmesi bizleri de onurlandırdı” dedi.

EVET İÇİN ÖNEMLİ BİR ADIM OLACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’e gelişi ile EVET yolunda önemli bir adım atılacağını vurgulayan Erdoğan, “Gaziantep’te atılan bu atım EVET adına atılacak ilk adımdır. Şehrimiz her zaman Türkiye ortalamasının üzerinde oy sonuçlarını vermiş bir şehirdir. EVET diyerek de Türkiye ortalamasının üzeride sonuç vereceğimizi düşünüyoruz. Gaziantep feraseti yüksek bir şehirdir. Cumhurbaşkanımız da her zaman bunu takdir etmiş ve Gazianteplileri sevmiştir. Gazianteplilere karşı da Cumhurbaşkanımızın ayrı bir sevgisi vardır” açıklamalarında bulundu.

GAZİANTEP CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN GÖZBEBEĞİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Gaziantep’in ayrı bir öneme sahip olduğunu belirten Erdoğan, “Cumhurbaşkanımızın Gaziantep’e olan sevgisine kendisi ile olan bire bir sohbetimizde de şahit oldum. Gaziantep denilince Gaziantep’in bütün detaylarını bilen ve Gaziantep için kafa yoran bir Cumhurbaşkanımız var. Bu konuda şehrimiz diğer illere göre daha şanslı. EVET çıkarsa ülkemiz çok ciddi bir istikrara kavuşacak. Gelecek nesillerimiz de istikrarlı bir yönetim ile yönetilecek. Bu da büyüyen, kalkınan çevresine model olan Türkiye’yi daha da güçlendirecek” ifadelerine yer verdi.

ŞEHRİN DİNAMİKLERİ ELE ALINACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep’e gelişi ile şehrin gelişim dinamikleri olan birçok alanda temaslarda bulunulacağını söyleyen Erdoğan, “Gaziantep bir sanayi kenti bir kültür kenti bir turizm kenti bir gurme kentidir. Gastronomide dünyanın 8. Şehri seçildi Gaziantep. Bütün bunlara baktığımızda bu atakların ilerlemesi daha da gelişmesi için Cumhurbaşkanımız bizlerden zaman zaman bilgi alıyor. Bu gelişinde de tüm bu değerlerimizi kapsayan önemli temaslarda bulunacağız” dedi. AHMET ATMACA