AK Parti’ye olan ilgilin Gaziantep’te her geçen gün daha da arttığını kaydeden Erdoğan, “AK Parti üzerine hep oyunlar kuruldu halk bu oyunları bozdu. Gaziantep’te 1 Kasım seçimlerinde yüzde 62.5 oy aldık. Hedefimiz 24 Haziran’da yüzde 70. Milletvekili sayımızda hedefimiz 10 ve üzeri” dedi.

ERDOĞAN’A VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan seçim startının ardından tüm hızıyla Gaziantep’te il ve ilçelerde yoğun seçim çalışmalarında bulunmaya devam ediyor. Mesai kavramı gözetmeksizin saha çalışmalarına hız veren Erdoğan’a vatandaşlardan da yoğun bir sevgi seli yaşanıyor. Toplumun her kademesine hitap edebilen Erdoğan, tüm il ve ilçe genelinde vatandaşın isteklerine kulak vererek sorunlarına çözüm oluyor.

AK PARTİ’YE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

On gündür yoğun mesai ile sahalarda olduklarını söyleyerek tüm ilçelerden AK Parti’ye olan ilginin daha çok arttığına dikkat çeken Erdoğan, “Saha çalışmamıza bugün İslahiye’de devam ediyoruz. Burada özellikle küçük sanayi ziyaretleri gerçekleştirdik. Ziyaretlerimize göre seçim havası çok iyi. Oylarımızın iyi derecede artacağı sinyalini aldık. Daha önce Şahinbey İlçemizde de, Şehitkâmil İlçemizde de, akabinde Yavuzeli, Araban ilçelerimizi de gezdik durum çok iyi. On gündür sahalardayız. Halkımız özellikle ülkemiz üzerine oynanan oyunları çok iyi görüyor. Hükümetimizin başarısıyla terör örgütlerinin zarar almasından sonra dış güçlerin siyasi partiler üzerinde yoğunlaştığı anlamını çok iyi yakalamış halkımız. Halkımız İYİ Parti’ye proje partisi olarak bakıyor. İYİ Parti CHP flörtüne de sıcak bakmıyor halkımız. Halkımız oynanan oyunun farkında” açıklamalarında bulundu.

AK PARTİ ÜZERİNE OYNANAN OYUNLARI HALK HEP BOZDU

AK Parti üzerine iç ve dış güçler tarafından çok defa oyun oynandığını ancak oynanan bu oyunları her seferinde halkın bozduğunu vurgulayan Erdoğan, “AK Parti’yi kapatma davasıyla dize getiremeyenler gezi olaylarını başlatmışlardı. Ardından 17-25 Aralık darbe girişimi, ardından dolar spekülasyonları onun ardından partilerin belli güçler tarafından kullanılmaya çalışıldığını görüyoruz. Gittiğimiz her yerde halkımız şunu söylüyor. Siz rahat olun biz halk olarak her şeyi görüyoruz. Onlara geçit vermeyeceğiz diyor. Diğer partilerin hedefinde Recep Tayyip Erdoğan’sız bir dönem yatıyor. Bu planları da ülkeyi çok geriye götürecektir. Buna da asla müsaade etmeyeceğiz” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ SAYIMIZ GAZİANTEP’TE YÜKSELECEK

24 Haziran genel seçimlerinin ardından Gaziantep’te AK Parti milletvekili sayısının çok önemli oranda arttırılacağını bildiren Erdoğan, “Gaziantep 1 Kasım seçimlerinde yüzde62.5 oy oranı almıştı. 24 Haziran’da AK Parti bu oy oranının üzerine çıkacaktır. Milletvekili hedefimizi 10 ve üzeri koyduk ama şu anda 14’e doğru gidiyoruz. Oy oranlarımızda önemli bir artış olduğu kendisini hissettiriyor” ifadelerine yer verdi.

HEDEF GAZİANTEP’TE YÜZDE 70

Geçen dönem Gaziantep’te yüzde 62.5 oy alan AK Parti’nin 24 Haziran’da yüzde 70 hedefine ulaşacağını söyleyen Erdoğan, “AK Parti tüm ilçelerde çok güçlü. Oğuzeli ilçemizde sadece yerel seçimlerde istenilen başarıya ulaşılamamıştı. Milletvekilliği seçimlerinde yüzde 62.5 oy aldık Gaziantep genelinden. Şu an hedefimiz yüzde 70. Bu hedefin daha da üzerine çıkmak için mesai saati gözetmeksizin çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” dedi. (AHMET ATMACA)