Ortadoğu Fuar Merkezi’nde açılışı gerçekleşen 32. GAPSHOES Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Yaz Fuarı’nda Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep valisi Davut Gül, Gaziantep Milletvekilleri, Gaziantep Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin ve protokol üyeleri, Enova Shoes’i standını ziyaret etti.

Enova Shoes Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ganim, ziyarete gelen protokolden dolayı gururlu ve mutlu olduklarını ifade ederek, “Enova Shoes firmamız Gaziantep merkezli olup Rusya ve Çin’de de yatırımlarımız mevcut. Daha çok bay ve bayan terlik üretiyoruz. Spor ayakkabı üretimimiz tamamen kurumsal firmalara. Biz yurt içi ve yurt dışı birçok fuarlara katılıyoruz. Çünkü ARGE ve İnovasyonu çok veriyoruz. Her yıl neredeyse bine yakın model çıkarıyoruz. Üretim tesisimizi teknolojik makinalarla donattık. Bu anlamda ülkemizi dünyanın dört bir yanında bayrağını dalgalandırmak istiyoruz” dedi.

STANDIMIZA BEKLİYORUZ

Firma olarak GAPSHOES fuarında yerlerini aldıklarını kaydeden Enova Shoes Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ganim, “Birbirinden çeşitli ve kaliteli ürünlerimiz ile müşterimize hitap edeceğiz. Müşterilerimiz aradığı ve istediği her ürünü biz de bulabilirler. Dolayısıyla fuara gelen müşterileri standımıza çay ve kahve içmeye bekliyoruz” dedi.