GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora TEZEL, Yeni Yönetim Kurulu üyelerini takdim ederek; GAGİAD kuruluşundan bugüne çizgisini hiç bozmadan ilerleyen, şehri ve ülkesi için çalışan bir dernek olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti;’’  Bizler 13. Dönem Yönetim Kurulu olarak da şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Gaziantep her geçen gün gücüne güç katan üretken bir şehirdir. Şehrimiz bugüne kadar emin adımlarla yürüyerek başarılı şehirlerarasında yer almaktadır diyerek; daha da başarılı olması için her türlü hizmete hazır olduklarını belirtti.

Gaziantep Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise GAGİAD’ın Yeni Dönemine hayırlı olsun dileklerini ileterek;’’ “Gaziantep’te, sanayicilerimiz, işadamlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, yerel yönetimlerimiz ve halkımız Gaziantep’in için çalışıyor ve üretiyor. Bu anlamda Gaziantep ülkemize örnek teşkil eden güçlü bir şehirdir. Yeni Döneminizdeki çalışmalarınızda başarılar dilerim. ’dedi.

Görüşme GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel'in, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'a GAGİAD Ormanına dikilmiş 27 adet fidan sertifikası takdimi ile sona erdi.