Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nizip ilçesinde yapımı devam eden projeleri inceledi, yerinde gördü, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gazi şehrin nüfus bakımından en büyük ilçesi olan Nizip ilçesindeki yatırımlar, kendini göstermeye başladı. Başkan Şahin, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve ilgili birim amirleriyle ilçe merkezindeki yatırımlara mercek tuttu. Açılan yeni yollarla birlikte kapalı yüzme havuzun kaba inşaatını bitirme noktasına getiren Büyükşehir Belediyesi, ilçe halkının ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarına hız verdi.

Nizip ilçesinde yürütülen yatırımların son durumunu görme fırsatı bulan Başkan Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerce yapımı devam eden 35 metre genişliğindeki yol çalışmasını inceledi.

Çalışanlarla yakından ilgilenen Şahin, ayaküstü sohbet etti, onlara çalışmalarında başarılar diledi.  Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle 4 mevsim vatandaşlara hizmet sunacak olan Kapalı Yüzme Havuzu inşaat alanına giden başkan Şahin ve ekibi, yüklenici firmadan projenin ne zaman tamamlanacağını sordu, çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istedi.  

Başkan Fatma Şahin ve beraberindekiler, Çarşı Cami Meydanı’nda çay içti, meydandaki esnafları ziyaret etti.