3310 hayranlığı tüm dünyada artık 'Meme' adı verilen eğlenceli görsellere dahi konu olacak şekilde büyümüş durumda ve Nokia bu gerçeğin farkına varmış olacak ki, 3310'un yeniden tasarlanmış modern bir sürümünün yolda olduğunu açıkladı.

Yeni 3310 hakkında ne biliyoruz?

Öncelikle şunu belirtelim, Nokia üç yeni akıllı telefonunu 26 Şubat'ta Mobile World Congress 2017'de tüm dünyaya tanıtmaya hazırlanıyor. Bu da artık Nokia'nın yeni modellerinin yeniden Avrupa piyasasında olacağını gösteriyor diyebiliriz.

Hatırlarsanız geçtiğimiz ay Çin pazarına Nokia 6 modeliyle giriş yapan firma, burada aldığı tepkilerden memnun olacak ki hızlı bir şekilde Avrupa pazarına gözünü dikmiş durumda. Nokia'nın tanıtacağı üç yeni modelin dışında Nokia 6 modelinin de Avrupa'da 249€'luk fiyat etiketiyle satılacağı da dedikodular arasında.

Firmanın 3310 dışında Nokia 5 modelini de tanıtacağını söyleyelim. Cihazın 5.2 inçlik 720p ekrana, 2GB belleğe ve 12 MP'lik ana kameraya sahip olacağı ve Nokia 6'da olduğu gibi Snapdragon 430 SoC işlemcisiyle birlikte 199€'dan satışa sunulacağı düşünülüyor.

Son olarak da Nokia 3310'un modernize edildiği fakat üst segmentte bir cihaz olmayacağını da belirtelim. Yalnızca eski günleri yadetmek adına satışa sunulacak gibi görünüyor çünkü fiyat etiketinin 59€ olacağı düşünülüyor.